9000 ВАРНА

Цени за 

Хамалски услуги

Транспорт

Търсите превоз на хладилник във Варна? Имате късмет! Имаме градски курсове с цени от 40 до 60 лева. И ако ви предстои пътуване, нашите извънградски курсове струват готините 0,90-0,95 лева на километър. И така, какво чакате? Качете се и нека тръгнем на път заедно!

Пренасяне на жилища

Преместване в новия дом може да бъде едно изключително вълнуващо преживяване! Има толкова много възможности за промяна и нови начини за организация на живота в новата среда. Вижте това като възможност за започване на нова глава в живота си, и се заредете с положителна енергия и ентусиазъм. Използвайте този преход като възможност да се освободите от старите неща, които вече не ви отговарят и се насърчете да направите нови придобивки, които са изцяло ваш избор. Насладете се на този престой в новото си жилище и превърнете го в истински дом! Преместване на: 1-стайно жилище: 120-180 лв. 2-стайно: 190-290 лв. 3-стайно: 290-390 лв. Ориентировъчни цени,според обем мебели и багаж.

Изхвърляне строителни отпадъци

Нашите цени за извозване с тегло до 1 тон варират от 60 до 100 лева. За отпадък до 2 тона цената е от 100 до 130 лева. По отношение на товаренето на отпадъци, таксата се основава на количеството им.Започвайки от 30 лева, цената може да нарасне до 80 лева. за събиране и товарене.Уверяваме ви, че нашата услуга е на разумна цена и предоставя ефективни и надеждни решения за всички ваши транспортни нужди. Моля, не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация или да планирате услуга. Благодарим ви, че обмислихте нашите предложения.

Извозване на обемни и битови отпадъци

Здравейте! Търсите начин да се отървете от боклуците си? Ние сме вашите хора! Само за 40 лева на кубичен метър можем да извозим всичките ви нежелани вещи до сметището. Не позволявайте тези боклуци да се трупат! Обадете ни се днес и нека се отървем от тях със стил!

Изхвърляне на растителни отпадъци

Ние предлагаме услуги за извозване на растителни отпадъци въз основа на обем на изключително конкурентни цени. Нашите цени са както следва: -до 7 кубика за 130лв -до 14 кубика за 200лв Нашите услуги включват труд и транспорт. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате допълнителни въпроси или искате да си уговорите среща. Ние се ангажираме да предоставяме на нашите клиенти изключително обслужване и удовлетворение.

Извозване на стари мебели

Е, добре, имате мебели, от които трябва да се отървете! Не се притеснявайте, ние ви помогнем с нашите услуги за извозване на мебели. До 3 кубика извозваме само за 80 лева. Трябва да се отървете от още повече? Няма проблем, ще вземем до 7 кубически метра само за 130 лева. И ако наистина сте в разчистване, ние можем да изчистим до 14 кубически метра за 250 лева. И така, какво чакате? Нека ги изхвърлим!

Обадете се