9000 ВАРНА

Градски хамали

Нашите услуги

Премествания

Ако търсите фирма за преместване във Варна, ние имаме идеалното решение за вас. С повече от 20 години опит в сектора, ние можем да ви предложим най-добрите икономични хамалски услуги в региона. Ние сме идеалният вариант за всички ваши доставки и премествания във Варна и региона.

Транспорт

Нашата цел, откакто започнахме да извършваме транспорт преди много години, беше да предложим най-доброто обслужване по икономичен и евтин начин за всички. Всеки да има достъп до подходящ и изгоден транспорт е нашата цел като компания.

Разчиствания

Ако ще се местите и не знаете какво да правите с някои от вещите си, можете да ни се обадите и ние ще се погрижим да изпразним апартамента ви и да транспортираме отпадъка до сметище. Освен това, ако имате нужда, ние ви помагаме с преместването и дори с почистването на апартамента. Извършваме работата си с голям професионализъм, като гарантираме ефективност и спазване на договорените срокове.

Извозване стари мебели

Хамали Варна се характеризира с предлагането на услуга до ключ за извозване и събиране на стари мебели във Варна. Благодарение на тази услуга ще можете да се отървете от непотребни мебели, без да се налага да ги разглобявате, пренасяте и извозвате.

Изхвърляне строителни отпадъци

Услугата за събиране на строителни отпадъци във Варна е бърза и ефективна.Ние предоставяме на нашите потребители удобен и лесен метод за изхвърляне на останките от техния ремонт.

Почистване на тавани и мазета

Почистваме мазета от ненужни вещи и натрупани с годините отпадъци.Почистваме тавани от гълъби.Омрежваме отворите за достъп и пръскаме против вредители.

Обадете се